Wähle deine Stadt

    Länder

  • Ukraine
  • Deutschland
  • Tschechei
  • Polen
Гарячий мексиканський прийом: запрошення на нове меню ROJO OJO

Одним з найяскравіших гастрономічних відкриттів останнього десятиріччя стала латиноамериканська кухня . Справжньою перлиною цього напрямку, без сумніву, є кухня далекої сонячної Мексики.


Коріння ацтеків тут змішалося з традиційною іспанською кухнею, створивши цікавий тандем у приготуванні страв. Деякі мексиканські частування можуть здатися, на перший погляд, ну дуже екзотичними, а продукти, що входять до їх складу, повністю несумісними. Однак, така несумісність традиційних страв до смаку багатьом поколінням мексиканців, а представникам інших націй вони також починають подобатись.


Ресторани мексиканської кухні сміливо і дуже швидко завойовують світ, не став виключенням з цього рух у і Київ.


Справжньою Меккою для всіх любителів смачного м’яса, ніжної риби та соковитих овочів став столичний ресторан ROJO OJO, що на Оболоні.


Тут традиції мексиканської кухні не порожнє слово, всі страви в меню ресторану готуються виключно за національними рецептами з найкращих продуктів. Будь-який обід в ресторані перетворюється на райдугу кольорів та смаків. В новому меню ресторана ROJO OJO обов’язково зверніть увагу на асорті тако: з копченим окунем, з маринованою в спеціях яловичиною, або куркою.




А чого вартий традиційний мексиканський томатний суп з морепродуктами! Легкий, ситний та гострий одночасно. Обов’язково додайте до нього хрусткі кесадільї. Безумовно, гріх пройти і повз апетитні буріто, і не забудьте про фаворита нового меню духмяне Чиллі кон Карне.


ROJO
кухня
мексиканська
меню

Füge Dein Restaurant hinzu

und gewinne neue Gäste

Füge Dein Restaurant hinzu